„Ta (Risto Kask – toim.) nagu lubas, et see tee peab nüüd 5 aastat kauem vastu, aga tegelik seis on selline, et nad ei jõudnud kuu ajaga isegi killustikku korralikult ära koristada. Rööpad tee peal pole kuhugi kadunud, augud laiutavad ikka sama koha peal ja nüüd siis on ka kogu pigi ilusti killustikust üleval pool, kuigi peaks allpool olema. JOKK. Tee pidas vastu 1 kuu,“ kirjutab üks Nõmme elanik.

„Oleks tore, kui saaks siia ka Tema kommentaari, milleks see idiootsus ja kuhu saata nüüd oma auto lisakulud pigi pesu ja kivitäkete likvideerimise arved,“ palus nõmmekas selgitust.

Teise grupi liikme ettepanekule Kasele helistada puikleb teema algatanud nõmmekas vastu. „Aga milleks helistada, kui Ta ise raius rusikaga rindu siinsamas leheküljel, et tegime ikka heateo teile küll.“

Risto Kask vastas sama teemaalgatuse kommentaariumis, et pindamine on pigem vaese mehe meetod tee lagunemise peatamiseks ja rööbastest, lompidest ning võimalike ebakonaruste likvideerimiseks oleks sõiduteele vaja teha uus ülekate. Kõnealune Pärnu maantee lõik on Kase hinnangul linnapilti arvestades hetkel rahuldavas seisus.

Järgmisena on Kase sõnul remointi ootamas mitmed oluliselt halvemas seisukorras tänavad, sealhulgas Nõmme keskuse ristmik.

„Eks kõik tegevused nii meie eraelus kui ka linna teedeehituses taanduvad siiski olemasolevatele ressurssidele. Ka linnas teede korrashoiu eest vastutavad inimesed teavad, kuidas on võimalik saavutada maksimaalset hea tulemus, kuid need samad inimesed vastutavad ka oma haldusala eelarve eest,“ kirjutas Kask.

„Meil on kümme näljast aga ainult üks õun, kuidagi tuleb see õun nende näljaste vahel ära jagada,“ kirjutas Kask kokkuvõtteks.