Naši sõnul austavad nad selliselt nendest riikidest pärit Suures isamaasõjas hukkunud kangelaste mälestust.

„Kell 4 hommikul, mil algas sõda ametlikult, kogunevad kõik aktsioonis osalejad Eesti saatkonna juurde, et tuletada Naši sõnul Eestile meelde, et võit fašismi üle oli meie vanaisade ühine võit. Naši viib saatkonna juurde tohutusuure küünla, mis peab mälestama kõiki eestlasi, kes koos venelastega kaitsesid kodumaad vallutajate eest,” kirjutatakse liikumise koduleheküljel.

Naši sõnul on tegemist liikumise traditsioonilise üritusega, mida korraldatakse juba kolmas kord. Kuid seekord ei koguneta mitte igavese tule, vaid Eesti saatkonna juurde. Sellega loodab Naši enda teatel edastada sõnumit, et vaatamata mälestusmärkide teisaldamisele ja nende deporteerimisele, kes soovivad kangelaste põrmu mälestada, on tegemist ühise võiduga.

„Meil ei ole õigust seada kahtluse alla seda võitu, mille eest andsid elu meie vanaisad, mille nimel meie eakaaslased läksid1941. aastal koolilõpu ballilt sõtta. Milleks jagada seda võitu, kui me võime selle üle koos rõõmustada? Austada kõiki, sõltumata rahvusest ja elukohast, kes ei lasknud fašismil maailma vallutada?”, kirjutab Naši. Lisaks Naši Moskva osakonnale kavatsevad sõjas hukkunuid mälestada ka liikumise 50 regionaalset osakonda.