Inspektsioon soovitab kõigil linlastel kasutada joogiks ainult pudelivett, samuti peaksid Narva võimud tagama puhta vee kõigile lasteasutustele ja haiglale. Linnavõimud ei näe paanikaks põhjust, kirjutab Põhjarannik.

Narva linnavolikogu esimehe Mihhail Stalnuhhini arvates on Narva vee kvaliteet analüüside tulemusel saadud andmete kohaselt aasta-aastalt paranenud. “Iga keemik võib teile seletada, et pudel kokakoolat on märksa ohtlikum kui kraanivesi,” ütles Stalnuhhin eilsel linnavolikogu istungil.

“Paanikaks pole põhjust,” kinnitas ka Narva linnapea Tarmo Tammiste. Ta teatas, et Narva Vesi ja linnavõimud pidasid vee kvaliteedi pärast plaanivälise nõupidamise ning järgmisel nädalal informeerivad võimud elanikke asjade seisust.

Tammiste teatas eile hommikul, et on joogivee probleemi ise lahendanud nii, et joob ainult pudelivett. Ta soovitab kõigil linlastel sedasama teha. Mis lasteaedadesse ja koolidesse puutub, siis leiab linn ilmselt võimaluse tagada neile puhas vesi — laste jaoks rahast kahju ei ole.