Koos temaga astus juhatusest tagasi veel kaheksa inimest, sealhulgas Narva linnapea Tarmo Tammiste, Narva haigla juht Olev Silland, aselinnapea Jelena Torokvei jt. Stalnuhhin teatas, et ta ei saa jätkata Narva osakonna juhtimist enne, kui juhatuse liige Nadežda Sinjakova on erakonnast välja heidetud.

Stalnuhhini sõnul kasutab Kreenholmi õmblusvabrikut juhtiv Sinjakova oma tööandja huve lobides Keskerakonna nime ja autoriteeti ning püüab lahendada oma ettevõtte probleeme linlaste huvide arvelt. „Selline olukord kujunes välja möödunud suvel ja pole seni lahendust leidnud,“ ütles Stalnuhhin Põhjarannikule.

Mullu augustis, kui Narva linnavolikogu arutas veehinna tõusu elanikkonnale ja ettevõtetele, oli linnavolikogu liige Nadežda Sinjakova uute tariifide vastu, väites, et need on majanduslikult põhjendamata ning tariifide järsk tõus võib tuua kaasa Narva suurima ettevõtte sulgemise. Tookord toimus volikogu hoone ees ka Kreenholmi töötajate pikett.

Pärast seda võttis ringkonna juhatus vastu otsuse Sinjakova Keskerakonnast välja heita, kuid partei juhtkond ei kinnitanud seda.