Nädalavahetusel sõidab Kuivastu-Virtsu praamidega üle 1000 kaitseliitlase
5.-7. detsembrini toimub Saaremaal Kaitseliidu ühisõppus Orkaan 2014, kus osaleb enam kui 1000 kaitseliitlast koos paarisaja sõidukiga, mistõttu on Kuivastu-Virtsu parvlaevadel tavapärasest enam sõidukeid ja sõitjaid. Väinamere Liinid palub ülesõite varakult planeerida ning osta ette E- või M-pileteid, teatas OÜ Väinamere Liinid.

Väinamere Liinid OÜ teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul toob Kaitseliidu õppus kaasa tavapärasest suurema parvlaevade täituvuse ning Kuivastu-Virtsu liinil sõita soovijad peaksid varakult enda reisi planeerima. „Selleks, et liikuda eeloleval nädalavahetusel sujuvalt Kuivastu-Virtsu marsruudil, palume kõikidel klientidel esimesel võimalusel osta E-pilet või M-pilet,“ rõhutas Hiiuväin.

Ta lisas, et kuigi Kaitseliidu õppustel osalevad sõidukid on jaotatud erinevatele reisidele, siis vormistavad nad kõik piletid sadamakassas ja seega võivad tekkida tavapärasest pikemad kassajärjekorrad.

„Sadamasse jõudmiseks peab kindlasti arvestama pikema ajakuluga, sest kolonnidest möödasõit võib olla keeruline kui mitte võimatu,“ selgitas Hiiuväin, lisades, et Väinamere Liinid taotles aegsasti majandus-ja kommunikatsiooniministeeriumilt juurde parvlaevade lisaväljumisi, et tagada sujuvamat ülevedu.

Nii reedeks kui ka pühapäevaks lisatakse juurde kaks lisaringi. Reedel, 5. detsembril toimuvad lisareisid Virtsust kell 12.00 ja 21.40 ning Kuivastust kell 12.55 ja 21.05. Pühapäeval 07.detsembril on lisaväljumised Virtsust kell 18.10 ja 19.20 ning Kuivastust kell 18.45 ja 19.55.
Lisareisid pikendavad mõlemal päeval tihedama 35-minutilise graafiku kehtivust.