Nädalavahetusel ja esmaspäeval jätkuvad Tallinnas suuremahulised tänavate ehitustööd Ülemiste liiklussõlmes ja Tartu maanteel.

Kapitaalremonti tehakse Soo tänaval. Soo tn on tavaliiklusele suletud, elanikele on ligipääs tagatud. Taastusremonti tehakse Tehnika tänaval (lõigus Toompuiestee – Väike-Ameerika) ning Seli asumi kvartalisisestel teedel.

Teostatakse Harju tänava ja Kullassepa tänava rekonstrueerimistöid. Liiklejatel palutakse järgida ümbersõitudele suunamiseks paigaldatud liiklusmärke ning reguleerijate märguandeid.

Teostatakse J. Sütiste tee 7 juures oleva kvartalisisese sõidutee ja parkla taastusremonti.

AS Tallinna Vesi vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimistööde tõttu on suletud Vana-Lõuna tänav kuni 5. augustini. Tööd on liikuva iseloomuga ning käesoleval ajal on kuni 31. juulini suletud Vana-Lõuna tänav lõigus Koidu tänav kuni Vineeri tänav.

AS Tallinna Küte küttetrassi ehitustööde tõttu on liikluskorralduslikud muudatused Ahtri tänaval kuni 15. augustini. Töid teostakse lõigul Jõe tänav kuni Mere pst. Liiklejatel palutakse järgida ümbersõidule suunamiseks paigaldatud liiklusmärke ja liiklusreguleerijate korraldusi.

12.-15.07 öösel teostatakse hooldusremonttöid freesimis- ja asfalteerimismeetodil Endla tn (Tulika tn - Mustamäe tee) ja immutusmeetodil Paldiski mnt (Tehnika tn-Toompuiestee), Kotka tn (Nõmme tee-Tihase tn), Pärnu mnt (Viljandi mnt-Tammsaare tee), Pärnu mnt (Tammsaare tee-Liivalaia tn).

12.-15.07 päeval teostatakse hooldusremonttöid freesimis- ja asfalteerimismeetodil Valukoja tn, Sõpruse pst 209 skv, Vilde tee 56 skv, Keskuse tn 12 skv, Ehitajate tee 52-58 skv. Immutusmeetodil Kreutzwaldi tn (Narva mnt-Gonsiori tn), Peterburi tee 90-92, Martsa tn., Sõpruse pst 222 skv, Pilliroo tn, Pärnu mnt 263 ls.

Tallinna linnavalitsus vabandab ebamugavuste pärast liiklemisel teetööde piirkonnas ja palub liiklejatel jälgida liikluskorraldust ning olla tähelepanelik.