Sellelt 360-kraadiselt fotolt näeb peaaegu nagu kohapeal, kuidas Brüsselis terrorirünnaku ohvritele austust avaldama koguneti.

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Ita Ever homses LP-s: tunnen vahel suurt puudust hingesugulasest

Ita Ever

„Võin julgelt öelda, et mul on kohutavalt eredalt elatud elu. Ei ole olnud sündmust, mis poleks mu elu puudutanud, ainult vangis pole ma veel istunud! Aga muud etapid olen peaaegu kõik läbi elanud.” Nii ütleb Ita Ever homses LP-s ilmuvas intervjuus.
Loe edasi...

Euroopa „terrorismipealinn”. Molenbeeki elanikel on suud lukus, poisid mängivad tänaval terroriste

Kohalik poepidaja sõnab, et Molenbeek on suur probleem, millest linnavõimud lihtsalt mööda vaatavad. „Milles iganes on lahendus, teisipäeval hukkunute jaoks on nüüd juba hilja.”
Loe edasi...

DELFI OTSEBLOGI: Brüsseli lennujaamas toimus kaks plahvatust, on hukkunuid ja vigastatuid

Brüsseli lennujaamas toimus kella kaheksa ajal kohaliku aja järgi vähemalt kaks kõva plahvatust. Belgia föderaalpolitsei teatel on hukkunuid ja vigastatuid. Valitsuse allikas räägib "rünnakust", kirjutab Delfi oma otseblogis Brüsselist.
Loe edasi...

FOTOD: President Ilvese Horvaatia-visiidi plaanid tuli tugeva tuule tõttu ümber teha

Horvaatias viibiva president Toomas Hendrik Ilvese visiit ei kulge päris nii, nagu algselt kavas oli - tugevalt sekkus plaanidesse täna tuul, mis ei võimaldanud lennukil maanduda.
Loe edasi...

DELFI FOTOD JA VIDEO: Suure reede ristitee rännak kulges läbi kesklinna kirikute

Keskerakonna riigikogu fraktsioon valis täna esimeest. Kuigi erakonna juhatuse esitatud fraktsiooni juhi kandidaat oli Jaanus Karilaid, jätkab fraktsiooni esimehena Kadri Simson.
Loe edasi...

DELFI FOTOD JA BLOGI: Riigikogulased valisid senise juhatuse tagasi: riigikogu esimehena jätkab Nestor, aseesimeestena Seeder ja Ratas

Täna kell 10 algava riigikogu istungi päevakorras on riigikogu esimehe ja aseesimeeste valimine. Juhatuse esimehe valimistest võttis osa 95 saadikut, kellest Eiki Nestori poolt hääletas 53 riigikogu liiget.
Loe edasi...

Keskerakonna aukohus otsustas, et ei soovita Mailis Repsi karistada

Eile kogunes Keskerakonna aukohus, et pidada istungit riigikogu liikme ja erakonna Raplamaa piirkonna juhi Mailis Repsi üle, keda süüdistati vanainimeste Järvamaa piirkonnast Raplamaa piirkonda kantimises. Aukohus ei andnud juhatusele soovitust Reps erakonnast välja visata.
Loe edasi...

Täna, suurel reedel ja küüditamise mälestuspäeval toimus ristitee rännak läbi Tallinna kirikute mälestamaks Jeesuse surmapäeva ja tema kannatusi.
Loe edasi...

DELFI FOTOD: Vabadussõja võidusamba juures mälestati märtsiküüditamise ohvreid

Täna kell 12 kogunes Vabadussõja võidusamba juurde paarsada inimest, et mälestada märtsiküüditamise ohvreid.
Loe edasi...

DELFI FOTOD ja VIDEOD: Keskerakondlased valisid fraktsiooni esimeheks Kadri Simsoni