Eile kirjutas Delfi mustanahalisest muusikust, kes koos sõbraga nahavärvi tõttu ööklubist välja visati. Delfi küsimuste peale, kas klubi on intsidendist teadlik, kas neil on tõesti poliitika, et mustanahalisi sisse ei lasta, ja millega nad seda põhjendavad, vastas klubi omanik ja juhatuse liige Evelyn Kruusimägi, et töötajad teevad oma tööd hästi ja juhinduvad oma töös klubi juhtkonna poolt saadud tööülesannete ja juhtnööridest.

„Klubil on õigus oma kliente valida ja klubi alalt eemaldamine võib toimuda erinevatel põhjustel - kas segatakse või häiritakse teisi kliente, ollakse liiga joobes, ei käituta vastavalt klubi ootustele ja reeglitele jne. Kõige lihtsam on alati end peita rassismi süüdistuse taha ja tagantjärele ähvardused laimu levitamiseks on pehmelt öeldes lihtsalt labased!“

Täpsustavale küsimusele, millega konkreetsel juhul välja visatud kliendid klubi reeglite vastu eksisid, Evelyn Kruusimägi enam ei vastanud.

Küll on aga mõõdukalt kõnekad nii tema kui ka klubi kaasomanikust abikaasa Erik Kruusimägi Facebooki kontod, kust ilmneb, et mõlemad on aktiivsed pagulasvastased. Selge, et pagulasvastane hoiak ei ole Eestis midagi harukordset ja et seisukohtade üle immigratsioonipoliitika ning sisserände piiramise osas saab ja peabki pidama elutervet debatti. Ent lisaküsimusi tekitab fakt, et Erik Kruusimägi poseerib fotodel, käsivarrele tätoveeritud laialdaselt vihkamise sümbolina tuntud haakrist.

Milliseid veendumusi haakrist Erik Kruusimägi jaoks tähistab ja kas mustanahalised inimesed on ööklubis Poseidon oodatud, Kruusimägidelt telefonitsi küsida ei õnnestunud.

Erik Kruusimägi 2005. aastal koos Joel De Lunaga kohtus.

Kokaiiniäri Joel De Lunaga

2005. aastal oli Erik Kruusimägi koos Victoria ja Joel De Lunaga kokaiinismugeldamises süüdistatuna kohtu all ning nõustus kokkuleppemenetluses Põhja ringkonnaprokuratuuri karistusega. Toona kajastas kohtu-uudist Eesti Päevaleht.

Lehe andmetel lisandus kokkuleppega varem kohtus viiel korral (ka tapmise eest) süüdi mõistetud Erik Kruusimäe juba kehtivale vanglakaristusele kolm aastat – mees oli toona trellide taga.

Kolmikut süüdistati suure koguse kokaiini salakaubaveos Venezuelast Eestisse ja Eestist Hollandisse, mis leidis aset 2000. aasta juunist 2001. aasta märtsini.

2009. aastal mõistis kohus ta koos kolme kaaslasega süüdi amfetamiini Soome vahendamises. Kruusimäge karistati toona viie aasta, kuue kuu ja ühe päeva pikkuse vangistusega.