„Sain isamaale kasulik olla!“ meenutab endine Kaitseliidu Tamme kompanii pealik Henn, kes tõstis 23. augusti hommikul kraanaga neljatonnise Lenini kuju kümne minutiga põllumajandusülikooli peahoone eest maha.

Täna Tallinna munitsipaalpolitsei vaneminspektorina töötav Henn ütles, et noorte rahvuslik kasvatus ja mõtteviis, peab saama noortele elulaadiks.

„Minu jaoks on oluline edendada aateliste püsiväärtuste austamist perekonnas, kaaslinlastes, aatekaaslastest ohvitseride ja töökaaslaste seas,“ märkis Henn. „Tänud Tallinna linnajuhtidele, kes on aru saanud noorsootöö vajalikkusest ja aidanud sellele igati kaasa.“

Henn organiseeris aastaid narko- ja kuritegevuse ennetusliku projekti “Noor iseteadev riigikodanik-turvaline Mustamäe” raames haukalaagreid Aegna saarel.

Erukapten Harri Henn on töötanud juhtivatel Kaitseliidu ja kaitseväe ohvitseri kohtadel ja aidanud alates 1990. aastast kaasa tööle noorkotkaste ja kodutütardega.

Hennu on muuhulgas autasustatud Kaitseministeeriumi Teeneteristi II klassi teenetemärgi, Kaitseliidu Valgeristi II klassi teenetemärgi ja Vabadussõja mälestusristiga.