"Inimesed olid vägagi üllatunud, sest üldine arvamus on, et piletikontroll tegutseb vaid Tallinna linna piires," ütles mupo piletikontrolli meeskonnajuht.

Inspektorite sõnul on lisaks piletita sõitjatele teine murekoht kooliõpilased ja tudengid, kes ei viitsi või ei taha oma sõiduõigust registreerida. Kontrolltegevust plaanitakse Viimsis jätkata ning laiendada seda Muuga aedlinna suunal sõitvatele bussiliinidele.

"Tundub, et Viimsi on välejalgsete inimeste vald." Nimelt oli busside kontrollimise käigus tavapärasest rohkem jäneseid, kes kontrolöre nähes plehku panid.

Mupo piletikontrolli meeskonnajuhi sõnul juhtus ühel "jänestest" äpardus. "Peatasime bussi ja niipea kui bussijuht uksed avas, tuiskas tagumisest uksest välja noormees, kelle hoog oli nii suur, et lõppes maantee kõrval olevas suhteliselt sügavas kraavis. Õnneks ei olnud seal vett. Kui me jahmununa kraavipervele ruttasime, siis oli noormees krapsti püsti ja kraavist väljas, aga oli nii ähmi täis, et rapsis ja rapsis ning kukkus uuesti kraavi tagasi. Kui ta lõpuks välja sai, siis tormas mööda maanteed minema, aga libedaga kukkus kolmandat korda. Ma usun, et see jänesejooks jääb talle pikaks ajaks ja õpetuseks meelde".