Munitsipaalpolitsei vaneminspektor Pilvi Mets ütles Delfile, et kuna eile lekkis info koledast ja ebaseaduslikust raiest meediasse pisut ennatlikul, oli ta sunnitud ühendust võtma kahtlustatava omanikuga, kes ütles, et tema seda ei teinud. Rohkem informatsiooni Mets ei soovinud anda, kuna ta peab ära kuulama teise tunnistaja, kes on hetkel välismaal.

Kakumäe rannas koeraga jalutamas käinud kohalik elanik märkas hommikul inetut vaatepilti – kümnekonna meetri pikkuselt oli rannapuudelt maha raiutud ladvad, kusjuures maha nüsitud materjal oli jäetud randa vedelema.

"Ilmselt oli samas asuva maja omanikul soov saada endale miljonivaadet ja küllap see ka õnnestus. Kuid teha seda nii inetul moel ning jätta kogu ümbrus koristamata – see on ebaeetiline käitumine. Rannas jalutajale oli vaatepilt miljonivaatele vastupidine – räpakas ja kole," seisis mupole tehtud avalduses. Lisaks rannaalal tehtud puuderüüstele oli majaomanik lõiganud madalamaks ka oma kuuseheki ning visanud kuuseladvad järsakult alla, rannaalale.

Neljapäeva õhtuks polnud Delfi raies kahtlustatava isikuga ühendust saanud.