“Rahvaliidu varasemate aseesimeestena jälgime murelikult täna Rahvaliidus toimuvaid arenguid, kus erakonna iseseisva jätkamise eest seisnud juhtfiguurid kemplevad valijate huvide esindamise asemel parteikassa pärast. Tänaseks on selge, et Rahvaliidu iseseisva jätkamise toetajad ei saa erakonna juhtimisega hakkama,” väidavad endised rahvaliitlased.

“Vaatame kahetsustundega, kuidas rahvaliitlaste ühiselt koostatud programm Hooliv Eesti kipub hääbuma erakonnajuhtide omakasupüüdliku vägikaikaveo tulemusena ning ilmselt saavad tõeks juba kevadel kõlanud kartused, et veel enne valimisi viiakse erakond Keskerakonna lippude alla,” on üleskutse esitajad murelikud ning tuletavad meelde, et paljud tegusad rahvaliitlased on tänaseks liitunud Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga.

“Hetkel toimub Sotsiaaldemokraatlikus Erakonnas valimisplatvormi koostamine. Kutsume just nüüd endaga ühinema kõiki mõttekaaslasi, et Hooliva Eesti programmis kirjeldatud põhimõtted oleksid ka tulevikus Eesti poliitikas mõjukalt esindatud,” seisab pöördumises.