"Erakond oli ühemõtteliselt saadikupuutumatuse äravõtmise poolt. Nii hääletasin ka mina. Aga eks nendel juhtudel, kui hääletusel enamus olemas, ikka läheb keegi uitama. Ma neid riigikogu kombeid nii hästi ei tea. Seda tuleb küsida nende enda käest, kes ei hääletanud," kommenteeris Ansip Delfile.

Äsja peaministrikohalt parlamenti suundunud Ansip pidas oluliseks meenutada Keskerakonna kontoris toimunud läbiotsimist sõnadega "mööngem, et ei näe ilus välja, kui 500 euro ettekäändel minnakse kahekümnekesi suurima opositsioonierakonna kontorit läbi otsima", aga leidis siiski, et juhtumites tuleks tõde selgitada kohtu-, mitte parlamendisaalis.

"Meie ei ole kohtumõistjad. Seda teeb kohus, kes langetab õiglase otsuse," sõnas ta.

Priit Toobali saadikupuutumatuse äravõtmise hääletusel jätsid registreerunud saadikutest osalemata Margus Hanson, Urmas Klaas, Rait Maruste, Terje Trei, Kalle Palling, Kristen Michal ja Rein Lang Reformierakonnast, Jaak Allik sotsidest ja Olga Sõtnik Keskerakonnast. Reformierakondlane Tõnu Juul oli erapooletu.

Lauri Laasi saadikupuutumatuse äravõtmise hääletusel ei hääletanud reformierakondlastest Urmas Klaas, Laine Randjärv, Aivar Sõerd, Imre Sooäär, Kristen Michal ja Tiina Lokk-Tramberg, lisaks fraktsioonitud Rainer Vakra ja Deniss Boroditš ning keskerakondlane Olga Sõtnik. Juul oli taas erapooletu.

Urbo Vaarmanni puhul jätsid saadikupuutumatuse äravõtmise osas hääletamata Margus Hanson Reformierakonnast, Jüri Ratas ja Olga Sõtnik Keskerakonnast, erapooletud olid reformierakondlased Tarmo Leinatamm ja Imre Sooäär.