250 häälega parima tulemuse saavutanud Ladõnskaja ületas häältega teiseks jäänud Urmas Reinsalut 38 häälega. IRLi noorte esinaise Linda Eichleri sõnul on Ladõnskaja näidanud ennast uue ja värske IRLi maailmavaadete eest võitlejana.

"Meile IRLi noortena on Viktoria Ladõnskaja väga sümpaatne. Näiteks, kui oli valimisea langetamise teema, siis tema oli üks neist kes istus IRLi laua taha ja ütles kohe, et langetame iga."

Eichler kiitis eriti aga IRLi naiskogu tööd.

"IRLi naiskogu tegi väga tugevat kampaaniat enda naiskandidaatite eest ja kõik naiskandidaadid said ka sisse. Eelnevalt on tõstatatud seda teemat päris korralikult, et IRLil ei ole mitte ühtegi naisministrit," kommenteeris Eichler.

Eichleri arvamust jagab ka riigikogu aseesimees ja erakonnakaaslane Helir-Valdor Seeder, nimetades Ladõnskajat uueks ja värskeks jõuks erakonnas ning riigikogu fraktsioonis.

"Kindlasti oli suurkogul inimesi, kes soovisid, et meie juhtorganites oleks rohkem naisi ning see kajastus ka tulemustes. Ta on asjalik inimene, kes on alustanud väga aktiivselt riigikogus ning jätnud väga hea mulje.

Euroopa parlamendi liige Tunne Kelam tõdeb, et hiljuti ilmsiks tulnud erakonna sisemiste probleemide ning eelmise esimehe tagasi astumise valguses on eriti suur nõudlus värskete, aga samal ajal usaldusväärsete inimeste suhtes, kelles ei ole põhjust kahelda.

"Uus liige pole lihtsalt uus liige, vaid ta on ennast sisuliselt väga hästi tõestanud. Tal on sisu, tal on hea arusaamine asjadest ja ta ei teinud endale üldse eriti kampaaniat nagu ma aru sain, kuid on ometi võitnud selle lühikese ajaga möödunud aasta sügisest väga palju toetajaid. See on suurepärane, et inimene niimoodi sisse elab ja tegutseb," hindab Kelam oma erakonnakaaslase võitu.

Samuti nendib Kelam, et naistel läks üldse väga hästi, näiteks ka Linda Eichleril.

Viktoria Ladõnskaja ise nii suurt tulemust ei oodanudki, olles alles hiljuti poliitikasse tulnud värske liige. Ta toob edu põhjusena välja pideva igapäevase töö ning erakonna erinevate inimestega pidevalt rääkimise.

"Tegin hästi palju sisetööd ja rääkisin paljudele IRLi inimestele oma nägemustest ja eesmärkidest, mida ma hakkan tegema, mis on edaspidised sammud jne. Hakkasin mõtlema, et võib-olla võin ma tõepoolest kasulik olla oma erakonnale," kommenteeris Ladõnskaja Delfile.

"Käisin seal kus ma arvasin, et ma võin edaspidi ka kasulik olla, kasvõi näiteks Ida-Virumaal ja proovisin ka seal rääkida oma ideedest ja kuidas oma silla ehitamise ideega edasi minna."

Ka Ladõnskaja enda sõnul kuulusid tema suuremate liitlaste ja koostööpartnerite hulka IRLi naiskogu ning IRLi noortekogu.