Täna võtab välisminister osa Daeshi-vastase koalitsiooni välisministrite kohtumisest, mille raames arutatakse Daeshi vastu võitlemise tõhustamist Iraagis ja Süürias.

Teisipäeval, 28. märtsil osaleb Mikser Balti riikide välisministrite kohtumisel USA välisministri Rex Tillersoniga. Kohtumisel arutatakse transatlantilise koostöö edendamist, julgeolekuolukorda Euroopas, NATO tulevikku ja võitlust terrorismiga ning küberkoostööd.

Nädalase visiidi käigus on Mikseril samuti kavas kohtuda koos oma Balti kolleegidega USA presidendi julgeolekunõuniku H. R. McMasteri, Esindajatekoja spiikri Paul Ryani ja Senati välisasjade komitee esimehe senaatori Bob Corkeri ja aseesimehe Ben Cardiniga.

Lisaks kohtub välisminister Mikser mitme senaatoriga, kellega arutatakse transatlantilisi suhteid, julgeolekuolukorda Euroopas ja selle naabruses ning küberjulgeolekuga seonduvat.

Visiidi raames osaleb välisminister Heritage Foundation´i ümarlaual USA administratsiooni ametnikega, mis keskendub julgeolekupoliitikale ja Venemaa mõjutustegevusele Euroopas. Välisminister peab ka loengu Georgetowni ülikooli tudengitele ning osaleb Euroopa Liidu esinduse poolt korraldatud Rooma Lepingu 60. aastapäevale pühendatud vastuvõtul. Minister kohtub ka Maailmapanga kõrgete esindajatega.