Kersna ütles Delfis tänase presidendivalimiste vooru kohta järgmist: "Kõigepealt vaatame, kes esitatakse kandidaatideks. Kui kandidaadid on Jõks, Reps ja Kallas, siis ilmselt Kallas ongi parim kandidaat."

"Ilmselt?!!
Niisiis usuvad lisaks sotsiaaldemokraatidele ka vähemalt mõned reformierakondlased, et Kallas on tänases voorus parim kandidaat ja väärib poolthääli. Kui paljud reformistid Kallast parimaks peavad, selgub juba mõne tunni pärast," kirjutas Mikser Facebookis.

"Intriigitsemine võib valimistulemust kahtlemata mõjutada, aga oma kandidaadi torpedeerimine riigikogu voorudes - isegi kui seda teeb omaalgatuslikult väike renegaadide grupp - kahandab erakonna kui terviku usaldusväärsust ja teeb tunduvalt raskemaks toetuse leidmise oma kandidaadile valimiskogus. Ükskõik, kes see kandidaat siis on," nentis Mikser.

Eile jäi riigikogus presidendivalimiste esimeses voorus sotsiaaldemokraat Eiki Nestoril viis häält puudu. Nestori mittetoetamises kahtlustatakse Marina Kaljuranda toetavaid reformierakondlasi.