Sirvides ürituse pilte, hakkavad silma riigikogu liikmed Heimar Lenk, Eldar Efendijev, Viktor Vassiljev, Siret Kotka, Mihhail Stalnuhhin, Tarmo Tamm, Priit Toobal, Kalev Kallo, Kadri Simson, Enn Eesmaa ja Lauri Laasi.

Tallinna linna esindasid Merike Martinson, Alar Nääme, Mihhail Kõlvart, Arvo Sarapuu ja Eha Võrk ning Moonika Batrakova ja linnale ühistupanka loov Ester Tuiksoo. Mõistagi olid kohal ka kunstnik Neeme Lall, Märt Sults ja Priit Kutser ning Karin Tammemägi.

Piltidelt on aga puudu Keskerakonna riigikogu fraktsiooni ja kunagine erakonna juhatuse liige Jüri Ratas. Oma puudumist põhjendas Ratas varem kokku lepitud kohtumisega: „Ma ei saanud kohal olla, mul oli ammu kokku lepitud teine kohtumine, mis oli seotud kandideerimisega Harju-Raplamaal."

Harju-Raplamaal Ratas tõesti kandideerib ning teeb seda koos teiste erakondade peaministrikandidaatidega. Meenutamist väärib aga asjaolu, et enne kui Keskerakond oma kandidaadid paika sai, pakkus Ratas sotsiaalmeedia vahendusel välja, et erakonna peaministrikandidaat peaks Savisaare asemel olema hoopis Kadri Simson.

Jüri Ratas on ka varem püüdnud erakonnas ohje haarata - 2011. aastal kandideeris ta Savisaare vastu Keskerakonna esimeheks, kuid kaotas napilt.