Tiit Ottis ise ei tea endal olevat ühtegi vaenlast. Kui keegi tahtis Ottisele näiteks RKS-i hankel kaotamise eest kätte maksta, siis ei saavutataks sellega siiski peale isikliku kättemaksu midagi. Mõistlikum oleks teha järgmine kord parem pakkumine, kirjutab Eesti Päevaleht.

Äriregistri andmeil kuulub Ottisele ja tema naisele Telari, mille põhitegevuseks on märgitud tehnilised konsultatsioonid ning raamatupidamisteenused. Ottise sõnul oli firma 2005. aasta käive 0 krooni ning selle tegevus tuleks lõpetada. Üleüldse sai see tema sõnul kunagi loodud pigem naisele rakenduse leidmiseks.

Merko Ehituse all Leedus töötamine jääb aga juba nii mitme aasta taha, et tõenäoliselt ei ootaks keegi mitu aastat, enne kui mõne varasema intsidendi pärast arveid klaarib.

On ka juhusliku tüli või pereprobleemide võimalus, nagu 2001. aastal Tallinnas mõrvatud itaalia ärimehel Salvatore Grassol, kellele palkasid tapja mehe eksämm ja eksabikaasa. Ottis kinnitab siiski, et naisega saab ta igatahes hästi läbi.

Ottisele mõeldud kuul tabas kooliteel olnud 16-aastast Veronika Darit, kes suri paar päeva hiljem haiglas teadvusele tulemata. Esialgsed tapatöö kordasaatmises kahtlustatavad on vahi all.