Harju maakohtu pressiesindaja Kristina Otsa sõnul teatas Aivo Pärna kaitsja Maria Mägi, et tema kaitsealune ei jõua Eestisse enne 8. jaanuari.

Ots ei teadnud öelda, millises välisriigis ja mis asjaoludel Pärn viibib. Küll selgitas ta, et istungiajad lepitakse kokku nii, et need kõigile sobiksid.

Seega võib eeldada, et Pärnal oli küll kavas istungite ajaks Eestisse tagasi jõuda, kuid mingil põhjusel tal see ei õnnestunud.

Vahest on Aivo Pärn nende poolesaja eestlase seas, kes ei pääse tagasi Egiptusest? Top Toursi korraldatud reisil osalejad jäid maha Sharm el Sheikhist Tallinna suundunud lennukist. Reisifirma sõnul õnnestub viimased ootajad tagasi Eestisse toimetada samuti alles selle nädala lõpus.

Maria Mägilt ei õnnestunud Delfil täna kommentaari saada.

Uut istungiaega ei ole veel kokku lepitud, sest esialgu pole kindlalt teada, millal Pärn Eestisse jõuab.

Aivo Pärna süüdistatakse pistise lubamises. Süüdistuse järgi saanuks Aivo Pärna äriühing pistise maksmise korral Rävala 8 kinnisasja omandada soovitud tingimustel ning ühtlasi oleks tagastatud AS-ilt Wipestrex Grupp äravõetud tagatisraha summas 31,5 miljonit krooni ja OÜ RealWay tagatisraha summas 31,5 miljonit krooni.