Märt Sults ärritus selle peale, kui Mihkel Raud rääkis vajadusest tõsta õpetajate palka ning hüüatas pahaselt: "Sa oled küll õige mees sellest rääkima!"

"Miks ma ei tohi seda rääkida?" imestas Raud.

"Kuna sa oled seisnud õpetajate toas ja öelnud õpetajatele, et seekord, see palga tõus, te ei saa nii palju kui te ootasite," küsis Sults ja lisas, et "kõik see on ainult jutt, see ei ole reaalne elu!"

"Mis mõttes ei ole reaalne elu, kulla mees, ma räägin sulle, 2019. aastaks oleme lubanud tõsta õpetajate keskmise palga.... " üritas Raud seletada, kui Sults teravalt vahele lõikas: "Ja mis siis saab? Mis siis saab, kui sa ei täida seda, mis siis saab, mis sa siis teed?"

"No mis siis saab, mis siis saab - siis on jama lugu! No mis ma siis teen, mis ma siis teen, mis sa räuskad?" küsis Raud. "Ma ei räuska, sina räuskad!" arvas seepeale Sults.

ETV sellenädalane saade "Foorum" küsis, mis trall käib ümber erakoolide rahastamise ja kuidas lahendada olukord nii, et kaotajaks ei jääks lapsed. Stuudios olid Jürgen Ligi, Mihkel Raud, Krista Aru ja Märt Sults ning oma arvamuse lisasid Heidit Kaio ja Ahto Orav.