Saatejuht Mihkel Raud küsis, kas reformierakondlane Yoko Alenderi poolt hääletav Kalamaja homo peab arvestama võimalusega, et tegelikult annab ta hääle Martin Helmele?

"Ta ei anna häält Martin Helmele. Kui küsid aga, kas oleme valmis tegema Tallinnas koalitsiooni EKREga, siis vastan jah. Ma pole seda kunagi varjanud," vastas Michal.

"Kui küsid, kas mulle meeldivad nende vaated või kas nende vaated on mulle omased, kaasa arvatud selline kõvatamine paljudel teemadel, siis vastus on loomulikult ei," lisas Michal.

Michal selgitas, et EKREga on ta valmis koalitsiooni tegema, sest Keskerakonnaga koostööks pole Reformierakond valmis.

Temaga samas saates olnud keskerakondlane Yana Toom vastas, et Michali sõbrad käisid veel hiljuti talle naeratamas ja tema ümber tantsu löömas. Urmas Paet olevat talle 150 korda helistanud ja öelnud, et Toom räägiks Michaliga, äkki saavad jutule.

Raud väitis, et peale valimisi teeb Reformierakond Tallinnas ja riigis Keskerakonnaga valitsuse. Michal eitas seda võimalust.

"Ei. Ei. Mina olen öelnud, et meie valijad tahavad Keskerakonnast igas vormis, kaasa arvatud Yana Toomi Keskerakonna poolest ja Savisaare poolest lahti saada," vastas Michal.

Kas koalitsioon Keskerakonnaga on Reformierakonna jaoks Tallinnas 100 protsenti välistatud. "Sada," vastas Michal.