Michal vastas "Aktuaalses kaameras" küsimusele, kas temast saab tuleval aastal partei juht või mitte, öeldes, et seda on veel vara oletada. "Kui see aeg käes on ja erakonna esimees on teinud otsuse, siis küll ütlen mina ka oma otsuse," sõnas ta, vahendab ERR.

Rõivas ütles varem "Aktuaalsele kaamerale", et hetkel on talle olulisem juhtida erakonda muutunud oludes ning esimeheks kandideerimist ta veel otsustanud pole.

Kommenteerides seda, et Reformierakonna fraktsiooni esimeheks sai just tema, ütles Michal, et see oli Rõivase enda ettepanek.

"Fraktsioon seda arutas ja ka toetas, et tema kandideerib riigikogu juhatusse. Fraktsiooni juhtkonna osas oli samuti ettepanek, et seda hakkavad juhtima kolm inimest ehk mina, Hanno Pevkur ja Maris Lauri. Ja paljud inimesed, kellel on juba valdkonnakogemused, hakkavad komisjonides kaasa rääkima, kas komisjoni liikmete või aseesimeestena," rääkis Michal.

Michali sõnul hakkab erakond nüüd ilmselt rohkem mõtlema lähenevatele valimistele. "Mina olen Reformierakonna suurima organisatsiooni ehk Tallinna organisatsiooni juht ja kindlasti mõtleme, kuidas Tallinnas teha läbi aegade parim tulemus," ütles ta.