"Üheksa päeva tagasi jäi keskparteilasest linnapea, Taavi Aas häältega 38:40 ametisse. Nelja teda umbusaldanud erakonna sõnum oli lihtne, probleem on süsteemne. Omad kontrollimas omasid ei saa tuua head tagajärge," kirjutas Michal sotsiaalmeedias.

"Linnatranspordis, kus kahtlus mõnemiljoniline, oli seitse seitsmest nõukogu liikmest Keskerakonnast, nagu juhatuse esimees Enno Tamm ja juhatuse liige Leonid Mihhailov."

"Täna taas uued uudised. Tumedade prillidega linna raha omastamises 2017 aastal kohtus süüdimõistetud Alar Nääme kinnitab, et tema pole midagi näinud! Nagu kinnitas Aas, et ta vestles Sarapuuga ja too ütles, et prügiga polnud mingit jama. Ometigi oli haisu, nii otse kui ülekantud tähenduses, tunda kogu linnas. Kuniks politsei tuli," kirjutas Michal.

"Tallinna probleem on süsteemne juhtimisprobleem, ainuvõim ei suuda ennast kontrollida, omad omasid ei kontrolli. Läbipõimutud sõltuvusahel on nii tihe, et valgus läbi ei paista. Muutust on vaja, jätkame ettepanekute tegemist, et linnavalitsuse liikmed, nagu riigis ministrid ei käiks nõukogudes lisatasude järgi, et kontroll oleks reaalne ja sõltumatu ja näiteks volikogu revisjonikomisjonis oleks enamuses opositsioon."

"Tallinn on jõukas linn ja linnakodanikud väärivad paremat, kui selline juhtimine," teatas Michal.