Eelnõu näeb ette seaduse muutmise, et tagada presidendi valimine valimiskogus. Juhtivkomisjoniks määrati põhiseaduskomisjon.

Sotsiaalkomisjoni 21. septembril algatatud töötuskindlustuse seaduse muutmise seaduse eelnõu.

Eelnõu annab töötajatele ja ametnikele koondamise korral õiguse esitada töötukassale avaldus töötuskindlustushüvitise saamiseks.

Eelnõu eesmärk on tagada õigusselgus, kuidas koondatud töötajal ja ametnikul on võimalik saada seaduses ette nähtud kindlustushüvitist koondamise korral ka siis, kui tema tööandja ei ole esitanud vastavat avaldust töötukassale. Eelnõu sätestab töötaja ja ametniku kindlustushüvitise taotlemise tingimused ja korra koondamisel ning avalduses märgitavate vajalike andmete loetelu. Samuti muudetakse töötaja ja ametniku avalduse läbivaatamise tähtaega. Juhtivkomisjoniks määrati sotsiaalkomisjon.

Riigikogu liikmete Mark Soosaare, Helmen Küti, Jüri Jaansoni ja Andres Metsoja 21. septembril algatatud tervishoiuteenuste korraldamise seaduse § 14 täiendamise seaduse eelnõu.

Eelnõu näeb ette laiendada üldarstiabi osutavate perearstide õigusi, lubades neil vastava kvalifikatsiooni olemasolu korral tegeleda eriarstiabi esmase diagnostikaga ja osutada operatiivselt esmast ravi. Juhtivkomisjoniks määrati sotsiaalkomisjon.