Neinar Seli - salapärane Tartu ärimees

AASTATETAGUNE POSEERIMINE TALONGIPEAMINISTRIGA: Reformierakonna kandidaat Neinar Seli, keskerakonna liidri Edgar Savisaare foto-lapiknukk ja koondmeeste rahandusministri kandidaat, Tööstuspanga juhatuse esimees Margus Hanson.

"ln god we trust, all others pay cash!" hüüab loosung Tartu suurärimehe Neinar Seli (35) kabineti seinal. Kellele ta maksab ja kes talle maksavad, seda peab Seli saladuses. (Intervjuu ilmus Eesti Ekspressis 1995. aasta mais.)
Loe edasi...

Ekspress: Seli pettis riigilt raha välja

Riigikantselei maksis kinni Neinar Seli korterikulud Tallinnas Köleri tänaval, kuigi neis ruumides tegutses ilusalong, kirjutab Eesti Ekspress.
Loe edasi...

Kultuurimälestise rikkunud Seli pääses kriminaalasjast

Tartu politsei lükkas tagasi muinsuskaitse palve algatada seoses kultuurimälestise hävitamisega kriminaalasi linnavolinikust ärimehe Neinar Seli vastu.
Loe edasi...

Prokuratuur alustas kriminaalmenetlust Neinar Seli suhtes

TARTU, 22. aprill (EPLO) - Tartu prokuratuur alustas kriminaalmenetlust Tartu linnavoliniku ja ärimehe Neinar Seli tegevuse uurimiseks arhitektuurimälestise hävitamisel.
Loe edasi...

Politseiamet rendib Seli firmalt maja

Politseiamet sai valitsuselt loa rentida peagi tööd alustava Lõuna prefektuuri tarbeks Tartus Riia tänaval suur maja, mis kuulub riigikogu liikme Neinar Seli firmale.
Loe edasi...

Seli jäi Tasku ehitajale 20 miljonit võlgu

AASTA TAGASI OLI KÕIK HÄSTI: Estiko mehed Neinar Seli ja Ain Tammvere ning YIT Ehituse pealik Priit Sauk Tasku avamispeol.

Et pääseda 20 miljoni krooni maksmisest, vahetas Neinar Selile kuulunud OÜ Estiko Ehitus märtsi keskel omanikku ja nime. Tasku ehitaja YIT Ehitus esitas see­peale pankrotiavalduse.
Loe edasi...

Prokuratuur algatas kriminaalasja Neinar Seli suhtes

Neinar Seli

Prokuratuur on algatanud kriminaalasja peaminister Andrus Ansipile lähedalseisva suurärimees Neinar Seli suhtes.
Loe edasi...

Ka Seli abikaasa oli Otsalti loos kahtlustatav

FOTO: Margus Ansu

Multimiljonär Neinar Seli abikaasa Kersti Seli on üks neist rohkem kui tosinast inimesest, kes saanud kuriteokahtlustuse seoses nn. “Aivar Otsalti juhtumiga”.
Loe edasi...

Neinar Seli pääses kriminaalasjast

Lõuna ringkonnaprokuratuur lõpetas täna Tartu suurärimehe Neinar Seli suhtes algatatud kriminaalasja.
Loe edasi...

Seli Otsalti vahistamisest: mina ei tea midagi

Ma arvan, et tühi kott püsti ei seisa ja ükski asutus ei tee tühja tööd, kommenteeris tänast politseiprefekt Aivar Otsalti vahistamist ettevõtja Neinar Seli.
Loe edasi...

Riik aitas Neinar Seli täbarast olukorrast välja

Cinamoni asupaik Tasku keskus Tartus

Vabade rendipindadega hädas olnud reformierakondlase Neinar Seli Tartus asuv ärikeskus Tasku sai üürnikuks erakonnakaaslase Rein Langi juhitava justiitsministeeriumi haldusalasse kuuluva kohtute raamatupidamiskeskuse.
Loe edasi...

Neinar Seli raiub metsa, kaitsepolitseinik kõrval

Otepää looduspargi südames suvila rajanud “rikkad ja ilusad” on seal aastate jooksul rahumeeli metsa raiunud, nüüd aga, kui kriminaalasi algatati, tahab keskkonnaminister Keit Pentus sihtkaitsevööndi maamunalt sootuks ära pühkida.
Loe edasi...

Seli: olen valmis puude langetamise kahjusid hüvitama

Otepää kaitsealal puid langetanud ärimees Neinar Seli kinnitab, et talle teadaolevalt võeti maha vaid kuivanud puud, kuid vajadusel on ta valmis kahjusid kompenseerima.
Loe edasi...

Usaldusväärsuse küsimus. Kes on Neinar Seli?

Eesti Olümpiakomitee presidendiks pürgiva Neinar Seli tegemisi on korduvalt uurinud õiguskaitseorganid, kuid alati on ta karistusest pääsenud.
Loe edasi...

Juhan Parts paneb Neinar Seli ebamugava valiku ette

Neinar Seli

Majandusminister Juhan Parts paneb Neinar Seli Eesti Olümpiakomitee presidendiks saamisel ebamugava valiku ette.
Loe edasi...

Vaata, kellele Neinar Seli Tallinna Sadama raha jagab

Juhan Parts

Tallinna Sadam toetab igal aastal sadade tuhandete eurodega Eesti sporti. Ja tänulikud rahasaajad toetavad sadama nõukogu esimehe Neinar Seli kandidatuuri olümpiakomitee presidendi valimistel.
Loe edasi...

Seaduslikud vargad. Neinar Seli. Salakütid. Kaitsepolitsei.

Seli annab Pritsile üle paki padrunitega

§ Aastaid avalikkuse eest varjul olnud kohtutoimik paljastab, kuidas lammutati üks viimase aja jultunumaid kuritegelikke grupeeringuid.
§ Bande koosnes politseinikest.
§ Nendega sõbrustas suurärimees Neinar Seli.
Loe edasi...

DELFI SOTŠIS: Neinar Seli veetis pühapäeva õhtupooliku Vladimir Putini seltsis

Olümpiakoondise nimekirja avaldamine

Eesti Olümpiakomitee president Neinar Seli veetis pühapäeva õhtupooliku Venemaa riigipea Vladimir Putini vastuvõtul.
Loe edasi...

Neinar Seli: olin magamata ja segaduses ning seetõttu lugesin hääled valesti kokku

Neinar Seli

Täna Harju maakohtus Neinar Seli kohtuasjas tunnistusi andnud Tallinna Sadama nõukogu liige, Neinar Seli ütles kohtus, et ta oli hääletustulemust 4:3 välja öeldes segaduses.
Loe edasi...

Seli juhitav olümpiakomitee tahab Eesti Energialt poolt miljonit eurot

Seli soovi rahuldamiseks peaks Eesti Energia alustuseks muutma enda kinnitatud riigifirma toetuskava.
Loe edasi...

Arhitekt: Tartu bussijaama arendamisel arvestatakse Neinar Seli, mitte avalikku huvi

Hiljuti noore arhitekti preemia (NAP) pälvinud Veronika Valk kirjutab ajalehes Sirp, et Tartu Emajõe Ärikeskuse ja bussijaama ümbruse linnaruumi ideevõistlusel arvestati eelkõige arendaja Neinar Seli, aga mitte avalikku huvi.
Loe edasi...

Evelyn Sepp: Neinar Seli, palun astu tagasi

Endine poliitik Evelyn Sepp postitas täna Facebooki postituse, kus laidab Eesti Olümpiakomitee president Neinar Seli. Avaldame kirjutise täismahus.
Loe edasi...

Tõnis Palts: Neinar Seliga kooskõlastamata miski Tallinna Sadamas läbi ei läinud. Vaid tema toel läksid ka valed otsused läbi

Tallinna Sadama nõukogu liikmena hääletas Tõnis Palts (IRL) korduvalt erinevate lolluste vastu, aga nõukogu juhtinud reformierakondlane Neinar Seli toel võeti need ikka vastu. Paltsi arvates sai rumalate otsusta põhjuseks olla kas lollus või omakasu soov. Paltsi pani imestama see, et kui hiljem selgus, et otsused olid valed, siis ei järgnenud sellele mingit karistust, vaid jätkus Tallinna Sadama juhtide Ain Kaljuranna ja Allan Kiili ülekuldamine preemiatega.
Loe edasi...

Lõplikult süüdi: riigikohus langetas otsuse Neinar Seli kriminaalasjas

Riigikohtu kriminaalkolleegium leidis, et Neinar Seli on süüdi korruptsioonivastases seaduses kehtestatud toimingupiirangu rikkumises. Kolleegium rahuldas osaliselt Neinar Seli kaitsja kassatsiooni ja muutis maa- ning ringkonnakohtu otsuse põhjendusi, kuid nõustus lõppjäreldusega, et Neinar Seli on talle süüdistuses ette heidetud korruptsioonikuriteo toime pannud.
Loe edasi...