Meelis Pai ütles Delfile, et kui artikkel väidab, et artistidele pole raha välja makstud, siis raamatupidamise andmetel on artiklis mainitud artistidele tasutud: Kaire Vilgatsile 3180 eurot, Mait Malmstenile 5400 eurot, Teet Kasele 2400 eurot, Jaagup Kreemile 3900 eurot.

"Kõik muusikalis osalenud lapsed on 100 protsenti oma raha kätte saanud juba 20. mail, kuigi lepingute järgi võib kõigile artistidele tasud välja maksta alles juuni lõpuks," sõnas Pai.

Pai sõnul ei ole ükski artist teatanud tema aprillis saadetud kirjale eitavalt, kus ta teatas novembris toimuvate etenduste ajad. "Selle tulemusena sai sügiseks saal broneeritud, litsentsi- ja lavakujunduse rent pikendatud," rääkis Pai.

Mehe sõnul mängiti 16 etendust, mitte 19, ja etenduse piletitulu on märgitust kordades väiksem.

"Artikkel väidab, et Rotary klubi ei saanud sentigi, kuigi üks telefonikõne Rotary keskusele oleks andnud teile vastuse - Rotary Haridusfondi koguti annetusi 26 137 eurot," sõnas Pai.

"Igas teatris on omad siseintriigid ja pahatahtlike inimesi, see aga ei kuulu sellisel moel üleriigilises lehes avaldamiseks, seda enam, et fakte ei ole kontrollitud ning teise poole kommentaare artiklile pole küsitud," lausus Pai, kelle sõnul pole nüüd võimalik kolme viimase ja ühe lisaetendusega jätkata.

Eesti Päevaleht kirjutas, et soovis Meelis Pailt ja Andres Kivivarelt teada, miks palkade maksmine viibib, kuid see ei õnnestunud. Meelis Pai ei võtnud telefoni ja Andres Kivivare soovis, et küsimused läkitataks talle e-posti teel.

Mõni tund hiljem laekus nimetult meiliaadressilt autori allkirjata kiri, mis jätab mulje, et põhimõtteliselt võivad kõik palgasoovijad suu puhtaks pühkida. "Olles loomingulise kollektiiviga nõu pidanud, jõudsime otsusele etendusi rohkem mitte korraldada ning ettevõtte tegevus lõpetada," teatas kiri.