Tallinna linnavalitsuse avalikustatud majanduslike huvide deklaratsioonist nähtub, et Maslov on Ühispangale võlgu 2,05 miljonit krooni ning eraisikule 1,5 miljonit krooni. Mõlemad laenud on Maslov võtnud koos abikaasaga.

Kõigi abilinnapeade kuupalk on 25 000 krooni, kuid Maslovil on aktsiaid kokku ligi kümne miljoni krooni väärtuses. Samuti kuulub Malsov kolme ettevõtte — Mainori, DV Kinnisvara ja Estel Plussi — nõukogusse, millega kaasneb lisasissetulek.

Tallinna reformierakondlasest abilinnapea Peep Aaviksoo võlg jääb Maslovile alla ligi kolm korda. Ta on Hansapangale võlgu 936 000 krooni. Aktsiaid on Aaviksool rohkem kui kolme miljoni krooni eest. Ta kuulub viie ettevõtte — Elektriraudtee, Tallinna Prügila, Tallinna Autobussikoondise, Eesti Energia ja Lasnamäe Tööstuspark — nõukogusse.

Reformierakonda kuuluval abilinnapeal Tatjana Muravjoval on 650 000-kroonine hüpoteek Ühispanga kasuks. Tal on aktsiaid mõnesaja krooni eest. Muravjova kuulub AS Tiivoli nõukogusse, kuid ametipalka sellega ei kaasne

Respublikaanist abilinnapea Kaupo Reede on Hansapangale võlgu 667 000 krooni. Ühtlasi saab ta töötasu Eesti Kunstimuuseumi Ehitamise sihtasutusest ning ASist Dale L.D. Res Publica liikmest abilinnapea Diana Ingerainen ei ole pangalt võlgu võtnud. Ta saab tasu Ida-Tallinna Keskhaigla, Lääne-Tallinna Keskhaigla ja Tallinna Lastehaigla nõukogus osalemise eest.