"Kõigepealt tahan rõhutada, et erinevalt riigikogu parteidest ei kasuta me oma kampaaniaks maksumaksja raha, oma pisku riigitoetuse kulutame ära kontorile. Meie eelarve on enam-vähem täpselt 100 000 eurot, sellele lisaks on kulu 44 000 eurot kautsjonit. Kautsjoni maksavad inimesed ise, kui inimene ei jaksa kogu summat maksta, kannab tema kautsjoni ringkond," kinnitas Helme.

Tema sõnul on nende valimiskampaania kuludest umbes kolmandik olemas ja tasapisi laekub juurde, suuremad ettemaksud on tehtud.

"Raha leidmine on eelkõige pidev töö ja me reeglina küsime väikeste summade kaupa, mitte ei sihi ühte-kahte suurt sponsorit. Lisaks on erakonna ringkondadele antud ülesanne tuua kampaaniasse solidaarne summa," leidis ta.

Helme kinnitas, et EKRE kampaania on 10-20 korda odavam riigikogu parteide omast, kuid kindlasti ka kordades kuluefektiivsem.

"Arvestame, et me ei pea oma eelarvega tõstma endale 20-30 kohta riigikogus, vaid sihime 6-8, see tähendab, et meil ei peagi olema sama võimas ja kallis masinavärk kui neil," möönis ta.

Riigikogu valimised on 1. märtsil 2015.