"Nestori kaks aastat parlamendi spiikrina on näidanud, et ta on küll endiselt muhe mees, aga sellest jääb kõrgetel poliitilistel postidel paraku väheseks. Ohkas temagi, kui selgus, et Mihhail Stalnuhhini liisitud autoga sõidab hoopis tema Narvas elav abikaasa. Laiutas käsi, kui Priit Toobal samaaegselt mitut autot tankis. Rääkimata Dmitri Dmitrijevist, kes pärast kraavisõitu ja enne politsei tulekut närvide rahustuseks kõvasti viina jõi. Nestoril on komme selliste piinlike juhtumite korral tõdeda, et küll valija järgmine kord otsustab. Elu on aga näidanud, et kohus otsustab valijate eest," kirjeldab Soidro arvamusloos.

"Selle asemel, et võtta vähemasti seisukoht niisuguste piinlike juhtumite suhtes, hirmutab Nestor meid hoopis EKRE ja Helmedega, kes kujutavat suurimat ohtu meie iseseisvusele."

"Minu meelest on see äärmiselt vähenõudlik tegevus, millega Nestor on viimased aastad Toompeal tegelenud. Inimlikult saan ma temast muidugi aru – et teda valitaks Toompeal presidendiks, saab ta trääsa näidata vaid kolmele kõige väiksemale parlamendierakonnale."

"Vana karu muidugi uutmoodi tantsima ei õpeta ning seetõttu saaks Nestorist kartellierakondade mugavuspresident. Ka Kadrioru loss jääks tuulutamata ja võtmepersoonid kannaksid viie aasta pärast veel neli numbrit suuremaid ülikondi," tõi Soidro arvamusloos välja.

Loe lähemalt Meie Maast.