Järgnevalt esitamegi väidetavate natsikurjategijate tabeli koos kahe mehega, kes arvatakse olevat surnud (*).

*ALOIS BRUNNER – Gestapo „surmatehniku” Adolf Eichmanni parem käsi. Aitas organiseerida juutide deporteerimisi surmalaagritesse ja oleks tõenäoliselt tabeli tipus, kui võimalus, et ta elus on, poleks nii väike.

*ARIBERT HEIM – Heim tappis Austrias Mauthauseni koonduslaagris sadu inimesi, süstides neile mürki, ning eemaldas neilt ilma tuimestuseta organeid. Paljud meediaväljaanded teatasid veebruaris, et Heim suri 1992. aastal 78 aasta vanuses Egiptuses Kairos.

1. IVAN (JOHN) DEMJANJUK – 1977. aastal pandi talle süüks, et ta on kurikuulus Treblinka koonduslaagri valvur „Ivan Julm”. Ta anti välja Iisraelile ja mõisteti surma, kuid vabastati siis ebapiisavate tõendite tõttu.

Demjanjuk naasis USA-sse, kuid 2002. aastal võttis USA kohus temalt kodakondsuse, sest ta oli töötanud kolmes teises koonduslaagris. Märtsis anti Saksamaal välja order tema arreteerimiseks, süüdistatuna 29 000 juudi tapmisele kaasa aitamises Sobibori koonduslaagris.

2. DR. SÁNDOR KÉPÍRÓ – ungarlane, keda süüdistatakse juutide ja serblaste tapmises Teise maailmasõja ajal Ungari vägede koosseisus Põhja-Serbias. Kokku tapeti väidetavalt 2000 inimest.

3. MILIVOJ AŠNER – oli 1941-1945 väidetavalt Horvaatia natsimeelse ustašite režiimi ajal kõrge julgeolekuametnik. Andis käsu juutide ja serblaste kodumaale, mitte Horvaatia surmalaagritesse küüditamiseks.

Kui ta 2005. aastal Horvaatias natsiküttide poolt avastati, kolis ta Austriasse, kust teda pole välja antud tema halvale vaimsele ja füüsilisele seisundile viidates.

4. SØREN KAM – Taanis sündinud endine SS-i liige, keda süüdistatakse natside aitamises okupeeritud Taanis ja natsidevastase Taani ajakirjaniku Carl Henrik Clemmenseni tapmises Kopenhaagenis 1943. aastal.

Pärast sõda põgenes Kam Saksamaale ja sai 1956. aastal Saksa kodakondsuse. Pärast arreteerimist 2006. aastal peatas Saksa kohus tema Taanile väljaandmise.

5. KLAAS CARL FABER – süüdistatakse Saksa SD-s töötamises okupeeritud Hollandis. Mõisteti pärast sõda süüdi Westerborki transiitlaagri ja Groningeni vangla vangide tapmises 1944. aastal. 1948 muudeti karistus eluaegseks vangistuseks. Faber põgenes 1952. aastal vanglast Saksamaale.

6. HEINRICH BOERE – tappis väidetavalt 1944. aastal vastupanuvõitlejatevastase SS-üksuse liikmena 3 Hollandi tsiviilisikut. Pärast tabamist USA vägede poolt tunnistas teo üles.

Boere põgenes Saksamaale, kuid mõisteti 1949. aastal Hollandis tagaselja surma. 1980. aastal keelduti teda Hollandile välja andmast. 2008. aastal esitati talle siiski süüdistus.

Kohtuprotsess Boere üle pidi algama 2009. aasta alguses Aachenis, kuid meditsiinilise läbivaatuse tulemusena leiti, et tema tervis on kohtupidamiseks liiga nõrk.

7. KÁROLY (CHARLES) ZENTAI – Zentaid süüdistatakse teismelise juudi poisi Péter Balázsi tapmises Budapestis. Tollal 23-aastane Zentai oli Ungari armee ohvitser. Ise väidab ta, et lahkus Budapestist koos oma rügemendiga päev enne väidetavat mõrva 1944. aastal.

1950. aastatel emigreerus Zentai Austraaliasse ja arreteeriti föderaalpolitsei poolt 2005. aastal. Perthi föderaalkohus otsustas eelmisel kuul, et Zentai tuleb Ungarile kohtupidamiseks välja anda.

8. MIHHAIL GORŠKOV – väidetava Gestapo ülekuulajana süüdistatakse Gorškovi 3000 inimese tapmisele kaasaaitamises Minski Slutski getos. Eestis sündinud Gorškovist sai 1953. aastal USA kodanik, kuid 2002. aastal võeti talt kodakondsus ära ja tema tegevust uuritakse Eestis.

9. ALGIMANTAS DAILIDĖ – Dailidė oli Leedu natside toetatud salapolitsei Saugumase vabatahtlik, kuid enese sõnul tegutses seal lihtsa ametnikuna. 1950. aastal siirdus ta USA-sse. 2006. aastal mõisteti ta Leedus süüdi Vilniuse getost põgenenud juutide sakslastele üleandmises. Dailidėt karistati 5-aastase vanglakaristusega, mis aga tühistati tema kehva tervise tõttu.

10. HARRY MÄNNIL – Caracases elavat miljonäri ja Venezuela kõrgseltskonna liiget süüdistatakse Eesti politseis töötades juutide ja kommunistide arreteerimises. Arreteeritud tapeti hiljem natside poolt. Eesti riik on Männili süütuks tunnistanud, kuid USA on tal riiki sisenemise keelanud.