Repsi sõnul selgus fraktsiooni arutelul, et kooseluseaduse eelnõul on põhimõttelisi vastaseid, kuid lepiti kokku, et ka vastased ei solva oma väljaütlemistega kedagi. "Ju siis ei esindanud Peeter Võsa komisjonis fraktsiooni, vaid iseennast," arvas Reps.

Ta lisas, et sellenädalasel keskfraktsiooni nõupidamisel arutatakse muuhulgas ka erakonnakaaslase Peeter Võsa käitumist.

Keskerakonna fraktsiooni esimehe Kadri Simsoni kommentaari Delfil saada ei õnnestunud.

Õiguskomisjonis toimunud kooseluseaduse arutelul ei häirinud kedagi vastaspoole arvamused – tavapärane demokraatia, kus kõik ei peagi ühel arvamusel olema. Ainsana tekitas küsimusi Võsa jutt. Näiteks esitas ta küsimuse, miks ei võiks siis reguleerida, et kolm ja rohkem inimest saaksid koos elada. „Näiteks svingerid. Miks nemad peavad ennast varjama ja saunaurgastes pidutsema?” pidas Võsa vajalikuks küsida.

„See ei olnud istung. Imre Sooäär tungis sinna sisse. See oli mokalaat!” vastas Võsa küsimusele, miks ta istungil sellist asja uuris, kuigi päev varem oli seda oma Facebooki lehel samuti istungiks nimetanud. Ta lisas, et võttis teema tõesti üles, sest eelnõu jätab puudutamata kõik teised vähemused. „Näiteks grupikooselu, biseksuaalid – kas neile on võimaldatud kaks kooselu korraga?” seletas Võsa.

Võsa uuris ka komisjoni istungil, et kui keegi tahab surnukeha pärandada või anatoomikumile kinkida, selleks et nekrofiilid saaksid tulla ja seda limpsida, kas siis selle võiks ka kooseluseadusesse sisse kirjutada. „Ühel meist viskas see teema juba nii üle, et ta ütles: Peeter, esita siis ise selline eelnõu oma nime all ja hakkame seda siin menetlema,” meenutas üks komisjoni liige. „Lõpeta, see on juba jabur” ja „Siin pole kaameraid, kelle ees esineda” olid teiste komisjoni liikmete ärritunud vastused Võsale.