Kohvikupidaja Elve Sumberg rääkis: “Poisid panid koti baarileti ette maha ja läksid minema, ise itsitades — eks see oli nende meelest nali. Kotis liigutas miski. Arvasin, et seal on konn. Vaatasime siis lähemalt, aga sealt tuli hoopis muu loom välja — poolemeetrine uss,” kirjutab Nädaline.

Roomaja sattumine siseruumi põhjustas kohvikus suurt segadust ja ehmatust. Väle nastik lipsas kiiresti minema ja kadus kappide taha, enne kui temaga midagi ette võtta jõuti.

Kohvik suleti. Hakati kiiresti mööblit eemale tõstma, et madu üles leida. See aga ei õnnestunud, sest kohas, kus veetorud seina sisse lähevad, oli veidi laiem avaus, kust nastik sisse roomas. Seinaprakku pagenud madu saadi kätte alles õhtupoole, kui majas vaikseks jäi.

Taas välja ilmunud nastik oli aknalauale päikese kätte läinud. „Sealt ta lõpuks siis kätte saadigi. Kutsusime püüdma Raimo Kuusiku — ta ise on suurt boamadu kodus pidanud,” jutustas kohvikutöötaja.

Kutseõpetaja, skulptor ja endine maopidaja Raimo Kuusik oli rumala tembuga hakkama saanud poiste peale eriti pahane sellepärast, et nad olid looma kinnipüüdmisel vigastanud.