Külastajaid palutakse kontserdile tulla ühistranspordiga või jala. Parkimine Tallinna lauluväljaku ümbruses on raskendatud. Külastajatel palutakse pöörata tähelepanu ka ürituse ohutuse tagamise nõuetele, teatas kontserdikorraldaja.


4. augustil muudetakse lauluväljaku ümbruses liikluskorraldust ja piiratakse sõidukiirust – suuremad muudatused on Narva maantee Pirita tee – Smuuli tee vahelisel lõigul, mis on 4. augustil alates kella 17.00 suletud kõikidele sõidukitele välja arvatud ühistransport ja erilubadega sõidukid.

Juhtidel palutakse järgida teedele paigaldatud viitasid ja liikluskorraldusvahendeid.


Alates hommikust on keelatud peatumine ja parkimine lauluväljaku Mere väravate esisel parkimisalal ning Lasnamäe väravate kõrval asuvates parklates ja Narva maanteel Pirita tee - Smuuli tee vahelisel lõigul. Peatumine ja parkimine on keelatud ka Joa, Oru, Kuristiku ning Valgel tänaval.

Korraldaja palub Tallinna sõidukijuhtidel olla äärmiselt tähelepanelik, sest Tallinnasse on oodata oluline hulk välismaalt tulevaid kontserdikülastajaid, kes meie liikluses ei pruugi kõige paremini orienteeruda. Kõikidel liiklejatel eriti aga Lauluväljaku lähistel liiklevatel inimestel tuleb arvestada täiendava ajakulu ning uue sobiliku marsruudi leidmisega.

Kuna lauluväljakul käib kontserdi lava ülesehitus, siis autojuhtidel palutakse olla tähelepanelik ka 1. ja 2. ning 3. augustil, mil lauluväljaku ümbrusesse on oodata esimesi fänne uudistama.


Ümberkorraldustes kohta on juba enne sulgemist väljas kollased infotahvlid Narva maantel enne Smuuli tänavat ning Pirita teed. Oluline on jälgida kõikvõimalikke liikluskorraldusvahendeid. Suletavatel ning nendega külgnetavatel tänavatel elavad inimesed saavad liiklusreguleerijate loal oma kodutänavale sõita, kui parajasti on selleks ohutu olukord.

Parkimise ja liikluskorralduse skeemi leiab aadressil www.meeskond.ee.

Tallinna ühistranspordi graafikute kohta saab infot Tallinna linna infotelefonilt 1345. Kontserdi ajal tuleb taksoga sõitjatel arvestada, et päris lauluväljaku väravate lähedusse taksot tellida on äärmiselt keeruline.