“Päästis see, et mul on maastur,” ütles Saarte Häälele Mihkel Undrest, kes esmaspäeva päeval Nasvalt linna lõunat sööma sõitis. Lootsi tänaval kesklinna poole sõites märkas ta, et vastu tuleb suurel kiirusel sõiduk, mis juba kurvis ühest teeäärest teise loopima hakkas.

“Hoidsin ennast nii paremale kui sain, kuid ta tuli otse kümnesse,” rääkis Undrest, lisades, et kõik käis väga kiiresti. 

Mihkel Undrest on ravil Kuressaare haigla kirurgiaosakonnas ja eile oli tal juba parem. Esialgsetel andmetel Undrestil raskeid vigastusi ei ole, kuid raske avarii tagajärjel saadud põrutused tekitavad vaevusi ja seepärast hoitakse teda haiglas.

Kaks avariis kannatada saanud noormeest on Kuressaare haigla intensiivravi osakonnas ja nende seisund on raske. Kui tuttavad esialgu arvasid, et noormehed pääsevad luumurdudega, siis ööl vastu teisipäeva nende seisund väidetavalt halvenes, selgus, et mõlemal on ka sisemisi vigastusi, mis nõuavad intensiivravi.

“Autojuhid olid kained, neil oli vastava kategooria juhtimisõigus ja nad kõik kasutasid turvavarustust nõuete kohaselt,” ütles politsei pressiesindaja Hedy Tammeleht, lisades, et liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse välja menetluse käigus.