Venekeelse Delfi anonüümse allika andmetel toetab Vojeikinit linnavolikogu enamus. Maardus valimistel paremuselt teise tulemuse saanud Keskerakonna esindaja Vladimir Arhipov kinnitas, et ka talle teada oleva info kohaselt võib linnapeaks saada Vojeikin.

Bõstrov keeldus kommenteerimast, kas Vojeikini kandidatuuris on linnavolikogus kokku lepitud. "Kuidas saaksin ma sellest rääkida, kui seda küsimust ei otsusta mitte mina, vaid linnavolikogu liikmed?" küsis Bõstrov.

Vojeikin kandideeris koos Bõstroviga samas valimisliidus, aga erinevalt senisest linnapeast ei olnud ta valimistel suurem asi häältemagnet, saades vaid 44 häält. Bõstrovi ja Vojeikini valimisliidul on linnavolikogus 13, Keskerakonnal kaheksa kohta.

Vojeikin ise oli kursis, et arutatakse tema kandidatuuri linnapea kohale. "See on valimisliidu eesõigus. Valimisliit tegi mulle ettepaneku linnapea kohale kandideerida," rääkis Vojeikin.

Ta kinnitas, et on valmis linnapeaks hakkama. "Mul lihtsalt ei ole valikut, kui minu poolt hääletatakse.

Bõstrov läheb linnavolikogu esimeheks, sest sellel ametikohal ei pea ta sooritama C1 taseme eesti keele eksamit, mis on linnapeale kohustuslik.