Kokku laekus konkursile eskiise kolmelt autorilt, mis olid vormistatud paberkandjal ja mudelitena ning kujutasid erinevatel postamentidel Bõstrovi büsti või täisfiguuri pingil istumas. Maardu linnavalitsuse istungil tunnistati konkurss edukaks, teatas Maardu linnavalitsus.

Maardu linnavalitsus korraldas Maardu Vaba Aja Keskuse ruumides avaliku väljapaneku, mille eesmärk oli anda ka linnaelanikele võimalus oma arvamust avaldada. "Aleksander Litvinovi töö - pronksist büst postamendil - pälvis linnaelanike ja Bõstrovi lese suurima poolehoiu ning linnavalitsus otsustas jätkata koostööd selle autoriga," teatas Maardu linnapea Vladimir Arhipov.
Georgi Bõstrov

Kuna ka teised esitatud tööd vastasid konkursi tingimustele, otsustas linnavalitsus premeerida kõiki autoreid võrdse summaga, milleks on 500 eurot.

Kuju maksumus selgub pärast lõpliku pakkumuse saamist. Võidutöö püstitamine Kellamäe parki on kavandatud tuleva aasta kevadesse.

Bõstrov oli Maardu linnapea aastatel 1996–2013. Aastal 2013 sai Bõstrov Maardu linnavolikogu esimeheks ning aastal 2015 uuesti linnapeaks. Bõstrov suri möödunud aasta 15. oktoobril 71-aastasena.