Tatjana läks linnapea jutule, kuna tema viieaastasele tütrepojale pandi diagnoosisk autism. "Arst ja Maardu linna sotsiaalosakonna spetsialistid rääkisid, et meie linnas on viis sellise diagnoosiga last. Sellise diagnoosiga võib lasteaiarühmas olla kuni neli last ning selline võimalus on ainult ühes lasteaias - Mustamäel," rääkis naine RusDelfile, et sinna last iga päev ei vii - kauge ja kallis sõit.

Linnapea vastuvõtul küsis Bõstrov, kas Tatjana ikka teab, mis diagnoos on autism ja keerutas seejärel näpuga meelekohas. "Ta käratas: "mida te mind vaatate? Ega mina selliseid lapsi ei sünnita, ise te neid sünnitate!"". Naine lahkus meeri vastuvõtult pisarsilmil. "Selline laps on vanematele niigi mureks, aga kuidas saab niimoodi inimestega rääkida? Kui sa oled linnapea, sa pead kaasa tundma, mõelda, mida teha annab."

RusDelfi uuris Georg Bõstrovilt, kas ta tõepoolest näitas näpuga meelekohta, kui autismist rääkis. "Midagi ma ei näidanud. Ei pea haigeid inimesi kuulama," vastas Bõstrov. 

Ka ei ole linnapeal plaanis  avada autistihaigetele oma lasteaiarühma. "Meil pole selleks võimalusi ega ka nii palju lapsi, et rühma avada. nad peavad linnas käima. Me teame täpselt, meil on viis inimest [autismi diagnoosiga - toim.], kuid üks on kaheteistaastane ja teine viisteist, mitte lasteaiaealised."