Eilsest sulaveest oli teedel libedaid kohti. Libe oli Tallinn-Tartu maantee Jõgeva maakonnas 117.-119. kilomeetrini Adavere piirkonnas ja 129.-134. kilomeetrini Põltsamaa ja Neanurme vahel. Libedad olid ka tuisulõigud Tartu-Viljandi maanteel Tartu maakonnas, teatas maanteeinfokeskus.

Viljandi maakonna suurematel maanteedel oli kohati veel tuisuvaalusid, Lääne- ja Ida-Viru ning Võru maakonnas sõidujälgede vahel kinnisõidetud lund. Kinnisõidetud lund oli sõidujälgede vahel ka Tallinn-Tartu maanteel Harju maakonnas.

Väiksemad teed on nädalavahetuse pinnatuisust kitsenenud kohtadega, lõiguti konarlikud ja libedad.

Ilm oli selge, nähtavust piiras paiguti nõrk udu. Teepinna temperatuurid olid vahemikus  -7° kuni -12°.

Sõidukitele tegeliku massiga kuni 2,5 tonni on täna kella 18-ni avatud:

1. Haapsalu-Noarootsi 3,5 km pikkune jäätee, pealesõitudega Haapsalust Suur-Mere tänava lõpust ja Noarootsist Österby sadamast. Infotelefon 50 66 224.

2. mandri ja Kihnu saare vaheline 12 km pikkune jäätee pealesõitudega mandrilt Munalaiu sadama teelt ja Kihnust Sääre külast Suigatsaare sadamast. Infotelefon 51 02 191.

3. mandri ja Vormsi vaheline 9,5 km pikkune jäätee pealesõitudega Rohuküla ja Sviby sadamatest. Liiklus toimub täna korraga ainult ühes suunas. Infotelefon 47 31 374.

4. mandri ja Hiiumaa vaheline 25,5 km pikkune jäätee, pealesõitudega mandrilt Rohuküla sadamast ja Hiiumaalt Sarvelt. Infotelefon 53 34 57 90.

Ilmastiku või jääolude halvenemise korral võidakse jääteed vajadusel operatiivselt sulgeda.