Teisipäeval kutsus Harku vallavalitsus kohtumisele AS ATKO Grupi, maanteeameti, Harjumaa ühistranspordikeskuse ja politsei esindajad. Kohtumisel arutati senises koostöös korduvalt esinenud probleeme ning edasise koostöö jätkamise võimalikkust.

Maanteeameti ühistranspordi osakonna juhtivekspert Mika Männiku sõnul loodetakse kahe nädala jooksul otsuseni jõuda. "Ka maanteeamet peab tekkinud olukorda lubamatuks ning taunimisväärseks nagu eile öeldi. Siiski tuleb rõhutada, et antud olukorras oleme meie nõustaja rollis. Lõpliku otsuse teeb Harjumaa ühistranspordikeskus," ütles ta.

"Hetkel vaatame koos Harjumaa ühistranspordikeskuse esindajatega üle AS ATKO Grupiga sõlmitud lepinguid ja nende rikkumised, mille põhjal loodame kahe nädala jooksul välja selgitada, kas nendega on võimalik koostööd jätkata või mitte," sõnas Männik.

Esmaspäeva hommikul jäi politsei puhumisreidil vahele kaks bussijuhti. Mõlemad alkoholi tarvitanud juhid roolisid Atko liinibussi, kus olid ka koolilapsed. Üks bussi­juhtidest oli sedavõrd suures joobes, et ta toimetati arestimajja.