Sarri on tuntud kui kõva jahimees ning väidetavalt on tal Lõuna-Aafrikas praeguseks ka oma jahitalu. Koos Reiljani, Olari Taali ning Jüri Käoga eelmise aasta aprillis Lõuna-Aafrikas jahil käinud rahvaliitlane Margus Leivo meenutas, et samal reisil sai jahiseltskond kokku ka Sarriga, kirjutab Eesti Päevaleht.

“Sarri oli seal tõepoolest, aga ta ei liikunud otseselt meie seltskonnas,” rääkis Leivo. “Ta tuli kuskilt mujalt ja jäi meist edasi ka sinna.” Sarrit ennast Eesti Päevalehel eile tabada ei õnnestunud.

Maavahetusprotsessi sattus Sarri seetõttu, et Aafrika-jahiga umbes samal ajal mullu kevadel vahetas Sarri riigiga maid. Ta andis riigile 1,2-hektarilise maatüki Harjumaal Tabasalus ning 8,7-hektarilise maalapi Järvamaal Jõekülas. Riigilt sai ta vastu 8,7 hektarit maad Lohusalus, millest üks osa ulatub mereni. Selle krundi ligidal on Sarril ka varem omandatud maatükke. Kinnistusregistri järgi sõlmis Sarri lepingu Lohusalu krundi saamiseks 2006. aasta 16. märtsil.

Kahtlustuses vaadatakse näiteks seda jahilkäiku saadud hüvena, mille Reiljan Sarrilt sai. Reiljan väitis eile, et on maksnud selle reisi eest kõik, mis maksta on tulnud. Ta nimetas 100 000 krooni.

Mitme eri automargi ning sealhulgas ka luksusautode müügiga tegelev Sarri on ka olnud usin parteide sponsor. Sadu tuhandeid kroone on temalt ja ta ärikaaslaselt Peeter Värnikult saanud nii Rahvaliit kui ka Reformierakond. Sarri on muuhulgas valitud ka Äripäeva aasta ärimeheks.