Mõnede reisijate jaoks oli probleemiks, et nad olid juba soetanud piletid Helsingist väljuvate laevade või lennukite peale, kirjutas venekeelne Delfi.

Darja Manohhina kirjutas sotsiaalvõrgus, et peale 1,5 tunnist ootamist piiril teatas bussijuht, et buss ei liigu kuhugi. "Ma ei hakanud isegi ootama, läksin häälega ja nüüd olen järjekorras juba Soome [piiril]" kirjutas naine, kelle sõnul selle aja jooksul bussi temast mööda ei läinud.

Jelena Popova kirjutas, et ka kell 14 Helsingist väljunud buss jäeti ära. Tema sõnul lubas bussifirma saata elektroonilised piletid kiirrongile Allegro.

Natalja Apahhina kirjutas, et Peterburi bussijaamas lubati samuti Soome saada soovinud kliendid kiirrongi peale saata ja lubati kompenseerida ka taksokulu rongijaama.

Tunni aja pärast kirjutas Apahhina, et tema sai piletid kätte. Ühele teisele reisijale aga helistasid tema sõnul bussifirma töötajad ja palusid ise rongipilet osta, lubades, et piletihind hüvitatakse hiljem.

Tallinn-Peterburi liini katkestus ei puuduta. Pole teada, miks bussiliiklus Helsingi ja Peterburi vahel katkes ja millal see taastuda võiks. Lux Express teenindab Helsingi-Peterburi marsruudil kolm väljumist päevas.