Eesti Päevalehes ilmunud loo järel on riigiametnik Marlee oma viga tunnistanud ja temaga on asutuse sees peetud põhjalik vestlus. Ta mõistis, et käitus ametnikule mittekohaselt ning võis oma postitusega innustada teisi inimesi ennast ohtu seadma, teatas ametiasutuse osakonnajuht.

Ametnik läbib käesoleva aasta augustikuu jooksul omal kulul ja tööst vabal ajal liiklusohutuse, sh ohutusõidu koolituse, et mõista senisest paremini kiirusega liikluses kaasnevaid riske.

Marlee poolt kasutatud punane Maserati Quattroporte oli pärit Silberautost. Sealt pärit proovisõiduautosid saab kasutada proovisõidulepingu alusel, mis sätestab ka kasutamise korra. Kõikidele liiklejatele kehtivad EV liikluseeskirjad, kaasa arvatud proovisõidulepingu alusel sõitu teostavale isikule, ütles turundusosakonna juht Jana Kaimer.

Ta lisas, et Silberauto taunib täielikult liikluseeskirjade rikkumist. Liikluseeskirjadest kinni pidamine on kohustuslik kõigile. „Oleme alati valmis igati kaasa aitama politsei poolt algatatud kiiruseületamise juhtumite menetlemisele,“ ütles Silberauto esindaja.