"Õhtuti lapsi koju viies on buss paksult heitgaase täis ja bussis külm. Samuti ei toimi bussil sidur ja bussijuht vahetab käike ainult gaasiga mängides," kirjeldas ta.

Ka Tori vallas elav lugeja kirjutas toimetusele, et tema last sõidutab Saugasse kooli Atko Grupp OÜ-le kuuluv buss ning lisas, et sõidukitega on probleemid sagedased. "Ei tahaks last sellisesse bussi üldse lubadagi, aga kuna autot ei ola, siis ei ole muud võimalust."

Tema sõnul pole Pärnumaal Atko bussidega probleeme vaid kooliliinidel, vaid ta on ka ise tööle kaks tundi hilinenud, sest busse lihtsalt ei tulnud.

Hiljuti avastati Harku vallas toimunud reidi käigus, et kaheksast kontrollitud koolilapsi vedanud bussist seitse ei vastanud nõuetele. Avastatud probleemide hulgas olid näiteks siledaks kulunud rehvid, vigane pidurisüsteem, katkised turvavööd või avanematu avariisüsteem.

Jaanuaris kirjutas toimetusele samuti üks Harku valla lapsevanem, kelle sõnul on koolibussidega alailma mingi probleem: need on katki, külmad ja vahel isegi ütlevad tee peal üles.

Pressinõukogu arutas 29.05.2019 AS ATKO Bussiliinid kaebust artikli peale ja otsustas, et Delfi rikkus head ajakirjandustava. Loe otsusest lähemalt.