SDE kolme kuu keskmine toetus oli veebruaris Lõuna-Eestis 31 protsenti ja Reformierakonnal 29 protsenti. Võrreldes jaanuariga on Lõuna-Eestis SDE toetus kasvanud ühe protsendi võrra ja Reformierakonna toetus kukkunud ühe protsendi võrra, vahendab BNS.

Veebruaris oli Keskerakonna kolme kuu keskmine toetus Lõuna-Eestis 18 ning Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) toetus 11 protsenti.

Teistes Eesti piirkondades veebruaris võrreldes jaanuariga populaarseimate erakondade osas muutusi ei olnud. Keskerakond on jätkuvalt populaarseim erakond Tallinnas ja Virumaal ning Reformierakond ülejäänud Eesti piirkondades.

Tallinnas oli veebruaris Keskerakonna kolme kuu keskmine toetus 34, Reformierakonna toetus 28, SDE toetus 17 ja IRL-i toetus 15 protsenti. Jaanuariga võrreldes on Keskerakonna toetus veebruaris tõusnud ühe protsendipunkti ja Reformierakonna toetus kolme protsendipunkti võrra. SDE toetus kukkus veebruaris pealinnas kahe ja IRLI toetus samuti kahe protsendi võrra.

Virumaal oli veebruaris toetus Keskerakonnale 48, Reformierakonnale 21, SDE-le 19 ja IRL-ile kaheksa protsenti. Mullu augustis oli Virumaal Keskerakonna jaa Reformierakonna toetus peaaegu võrdne - Keskerakonnal 36 ja Reformierakonnal 33 protsenti, sellest alates on toetus Keskerakonnale pidevalt kasvanud ja toetus Reformierakonnale kahanenud.

Harju-, Rapla- ja Järvamaal oli veebruaris toetus Reformierakonnale 40, SDE-le 19, IRL-ile 16 ja Keskerakonnale 14 protsenti.

Lääne-Eestis toetas veebruaris Reformierakonda 36, SDE-d 22 ning IRL-i ja Keskerakonda võrdselt 12 protsenti kodanikest.

Tartu regioonis oli veebruaris toetus Reformierakonnale 29, SDE-le 24, IRL-ile 19 ja Keskerakonnale 16 protsenti.

Kogu Eestis oli veebruaris toetus Reformierakonnale 28, Keskerakonnale 26, SDE-le 22 ja IRL-ile 14 protsenti.

Veebruaris on "ei oska öelda" osakaal 34 protsenti.

Emor küsitles vahemikus 1. veebruarist 22. veebruarini kokku 810 valimisealist kodanikku.

Erakondade toetusprotsendid on näidatud nendest, kellel on erakondlik eelistus, seega "ei oska öelda" vastanute protsent elimineeritakse. Antud andmete näitamise viis muudab erakondade toetusprotsendid võrreldavaks riigikogu valimiste tulemustega. Seega antud andmete esitamine võimaldab näha erakondade võimalikku osakaalu riigikogus, kui valimised oleks toimunud uuringu küsitlusperioodil ja antud kandidaatide valikuga.