Mees võitis 15. detsembril Bingo Loto loosimisel jackpoti summas 5 382 819 krooni. Lotomiljonäriks sai Jõgevamaalt pärit mees, kes on koos abikaasaga Bingo Lotot mänginud juba mitmeid aastaid, kuid varem on võidud olnud väiksemad. Sel korral ostis ta pileti Põltsamaa Selverist, teatas Eesti Loto pressiesindaja.

Võidust sai mees teada kohe teleri ees "Lotokolmapäeva" saadet jälgides. Igaks juhuks kontrollis ta võidunumbrid ka hiljem koos abikaasaga Eesti Loto kodulehel toodud info põhjal üle. Võidupiletit kandis ta kuni võidu vormistamiseni kogu aeg endaga kaasas.

Siiani palgapäevast palgapäevani elanud mees maksab kõigepealt ära pere eluasemelaenud.

Hea huumorimeelega võitja soovib kindlasti ka silmaringi avardada ja ringi reisida. “Silmaringi avardamisega saab algust teha ka Eestis, ei pea kohe Jaapanisse sõitma. Muidugi oleks tore sõita ka ümbermaailmareisile Tättet asendama, kuid kitarrimänguoskus jätab veel soovida” naeris lotovõitja.

Eesti Loto loteriivõidud on tulumaksuvabad, seega saab mängija oma pangaarvele kogu võidetud summa.

Eesti Loto on 2010. aasta üheteistkümne kuuga riigile hasartmängumaksuna spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja muude oluliste valdkondade toetuseks maksnud üle 88 miljoni krooni, võitudena on üheteistkümne kuuga välja makstud üle 249,6 miljoni krooni.