Narva maantee lõigul Pirita tee - Smuuli tee on sõidukitele peatumine ning parkimine keelatud. Sõidukiirust piiratakse kogu lauluväljaku ümbruskonnas 30 kilomeetrini tunnis.

Peatumine ja parkimine on keelatud ka Valgel tänaval. Juhtidel palutakse jälgida teedele-tänavatele paigaldatud viitasid ning liikluskorraldusvahendeid.

Parkida on võimalik Pirita teel, linnast väljuval suunal kuni Pirita Selverini või Narva maanteel alates Smuuli teest kuni Vana-Kuulini mõlemal pool teed. Valesti pargitud sõidukid teisaldatakse.

Kontserdi ajakava
16.00 avatakse väravad

19.00 Elephants From Neptune

20.15 The Vaccines

21.45 Red Hot Chili Peppers

Allikas: Rada7

Valvega tasuta jalgrattaparkla asub Mere väravate juures, kuid omanikel soovitatakse siiski rattad lukustada.

Ratastoolis inimestele on spetsiaalne ala kontserdi jälgimiseks tuletornipoolsel invatribüünil. Ratastoolis inimesed saavad sisse Mere väravast, mille parklas on ka kohad invasõidukitele.

Kontserdikorraldaja BDG Music pressiesindaja Ilja Judeikin soovitab külastajatel tulla sündmuspaika võimalusel ühistranspordiga või jala. "Parkimine on lauluväljakul raskendatud ja osa tänavaid üldse kinni pandud. Mitu tuhat fänni välismaalt, enamjaolt Soomest ja Lätist, on kõik alles tulemata," selgitas Judeikin.

Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa kinnitusel tehakse koostööd politseiga. "Transpordiameti esindaja on kohapeal ürituse staabis ja jooksvalt lahendatakse neid küsimusi. Liiklusskeem on läbi vaadatud ning reguleerijad välja pandud," ütles Rüütelmaa.

Rüütlemaa sõnul eraldi lisabusse käigus ei ole. "Kui taoline üritus lõppeb, siis suurem osa rahvast on seni läinud jalgsi praktiliselt kesklinna välja. Kui rahvas hakkab jalgsi minema, siis sellel hetkel pannakse hetkeks liiklus kinni, et tagada jalakäijate ohutus," märkis Rüütelmaa.

"Väravad tehakse lahti kell neli. Alati soovitame tulla varakult kohale, kuna sissepääs ning pileti- ja turvakontroll võtab aega. Need, kes tulevad viimasel hetkel, seisavad ka kauem järjekorras," lausus Judeikin. 

"Võtke kindlasti sularaha, kui tahate nänni või süüa-juua osta. Pileteid saab kaardiga osta, aga muid asju reeglina sularahas," lisas Judeikin.

Kontserdile ei pääse muuhulgas vihmavarju, oma söögi-joogi, lemmikloomade, foto- ja videosalvestustehnika või tuli- ning külmrelvadega. Samuti ei lubata kontserdile tugevas joobes, agressiivselt käituvad ja teisi häirivad isikud.

"Korraldaja ei soovita valju heli ja rahvamasside tõttu kaasa võtta sülelapsi, samuti on lapsevankrid tülikad ja ohtlikud rahva sees. Kindlasti pange oma lapsele taskusse või kirjutage talle randme peale enda nimi ja telefoninumber. Alla 16-aastastel lastel peab peale kella 24:00 kaasas olema täiskasvanud saatja," soovitab korraldusmeeskond.

Tallinnas esitab Red Hot Chili Peppers lugusid oma uuelt kauamängivalt ja ka valiku varsema loomingu paremikust. Tallinna kontserdil tulevad esitusele muu hulgas "Can’t Stop", "The Adventures of Rain Dance Maggie", "Californication", "Otherside", "Give It Away", "Under The Bridge", "By The Way" ja "Dani California".