1. Tulumaksuvabastus inimestele, kes teenivad kuus 500 eurot või vähem. Esiteks aktiviseeriks see tööjõuturgu, sest inimesed, kel on valik, kas olla sotsiaaltoetuste lõksus või minna tagasi tööturule, läheks pigem tööturule, mitte ei ootaks sotsiaaltoetusi.

Teiseks - praegu kaotame tööjõudu väljarände läbi. Kui tahame sellega tegeleda, siis oleks tulumaksuvabastus üks tõsiseltvõetav samm, et tööjõudu Eestis hoida.

2. Eesti tööjõumaksud on liiga suured. Suurte tööjõumaksude tõttu pole me enam näiteks Rootsi või Soomega võrreldes konkurentsivõimelised. Seega tuleks tööjõumakse alandada. Kui räägime tööjõumaksude alandamisest, siis räägime ju sotsiaalmaksu alandamisest. Kui sotsiaalmaksu alandada, siis tuleks seda teha vähemalt 3 protsenti, sest muidu poleks sel mõju. Küsimus on aga selles, millega seda kulu katta ja kuidas saavutada ühiskondlik konsensus?

3. Maksuerisuste kasutamine majanduskeskkonna atraktiivsuse nimel. Maksuerisuste puhul peaksime mõtlema sellele, kuidas nende abil tõsta Eesti majanduse atraktiivsust mingis konkreetses sektoris. Näitena võib tuua transpordi- ja logistikasektori, mida võiks kasutada väravana kaupade toomiseks Euroopa Liidu turule. Maksuerisus ei peaks olema sotisaalmeede, näiteks toiduainete käibemaksu alandamise mõttes.