Pillak toob oma kirjas välja, et teatavasti sõlmis Tallinna linnavalitsus EM Concertiga heade kavatsuste leppe, mille kohaselt tuli linnavalitsusel tasuda vaid José Carrerase ja Elton Johni linnavalitsuses toimuvate vastuvõttudega seonduvad kulud.

"Sooviksin olukorra selguse huvides pisut täpsemalt selle ürituse tagamaid teada. Kas Tallinna linnaeelarvest on eraldatud täiendavaid vahendeid Tallinn Star Weekendi korraldamiseks? Kas ürituse paik, Tallinna Lauluväljak, oli EM Concertile välja renditud tavapärase tasu eest või oli linnal korraldajaga heldemad kokkulepped? Kas linnavalitsusel on kavas veel valimiste-eelsel ajal sarnaseid suurüritusi linnarahvale korraldada?," küsib Pillak.

27.-29. juunil toimus Tallinna linna ja ürituste korraldaja EM Concerti koostöös üritus nimega Tallinn Star Weekend, mis tõi pealinna rahvusvahelised tuntud esinejad Elton John ja José Carrerase, lisaks kodumaised suurkujud nagu Annely Peebo ning Tõnis Mägi.

Tänane Õhtuleht kirjutas aga, et läinud nädalavahetusel "Tallinn Star Weekendi" korraldanud firmaga EM Concert LTD koostööd teinud väidavad, et üritustekorraldaja Andreas Platonov pakkus neile töötasu sularahas.