SL Õhtuleht esitas Tallinna linnapeakandidaatidele 20 pealinnaga seotud küsimust. Küsimusele, mitu supikööki on Tallinnas, sai ajaleht vastuseid neljast kuni kümneni, õige vastus on aga kaks.

Et Tallinna kõige pikem trolliliin on number 9, mis sõidab Koplist Mustamäele, teadis ainsana Isamaaliidu kandidaat Jüri Mõis, kes omal ajal soovis trolliliikluse linnas kaotada. Ühistranspordi kuupileti hinda ei teadnud aga ükski kandidaat.

Reformierakonna kandidaat Rein Lang oli kõige paremini kursis lasteaiakasvatajate keskmise palgaga, mis on Tallinnas 5080 krooni. Lang pakkus 5100, teised kandidaadid 2700 kuni 4500 krooni.

Et Randla tänav asub Koplis Põhja-Tallinnas, teadsid Rahvaliidu kandidaat Tõnis Rüütel ja Res Publica kandidaat Tõnis Palts.

Sooja hinda teadis Palts, vee hinda Rüütel. Mõõdukate linnapeakandidaat Indrek Tarand teadis aga kindlalt, et vee hind on liiga kallis.

Et Tallinna suurim tööandja on Elcoteq, teadsid Tarand ja Mõis. Rüütel ja Palts pakkusid Falck Gruppi, Lang Balti Laevaremonditehast.