Viimases linnaosalehes Nõmme Sõnumid laiutab kohe esikaanel linnaosavanema Rainer Vakra foto. Mees ise räägib artiklis pikalt sellest, kuidas Nõmme spordirajatistele on uuel aastal ette nähtud üle 20 miljoni krooni, kirjutab SL Õhtuleht.

Selle loo kõrval on artikkel pealkirjaga “Nõmme linnaosavanem Rainer Vakra soovis nõmmelastele head uut aastat”. Teisel küljel on linnaosavanema veerg, ja taas pole läbi saadud ilma fotota. Kui esimeses loos oli Vakra teemakohaselt spordidressis, siis siin on ta esinduslikult lipsuga.

Kolmandal küljel on pooleküljeline artikkel linnapea Jüri Ratase sulest. Loomulikult pildiga.

Viiendal leheküljel on Vakra pildile pääsenud sellega, et võtab vastu tänukirja Nõmme Ristija Johannese kiriku peapreestrilt Isa Pavel Popovilt.

Nõmme linnaosa vanem Vakra märgib, et infoallikana on Nõmme Sõnumid siin elavatele inimestele äärmiselt vajalik väljaanne. “Usaldusväärsus põhineb aususel. Seega, kui linnaosavanem soovib linnaosa inimestega suhelda ausalt, pole tal põhjust ka ennast varjata. Vastupidi, inimesed peavad teadma, kes on see inimene, kes on võtnud vähemalt neljaks aastaks vastutuse seista 40 000 inimese probleemide lahendamise eest. Avalik sektor ei ole allmaailm, kus parimal juhul teatakse ainul ühiskassa pidaja hüüdnime,” ei näe Vakra põhjust, miks ta ei tohiks ilmutada linnaosalehes fotosid, kus ta staadionil venitusharjutusi imiteerib.

Ka Kesklinna vanem Marek Jürgenson ei hiilga tagasihoidlikkusega. Tema foto on samuti lehe esiküljel. Ka teisel küljel on tema pilt ja artikkel “Teeme kesklinna kauniks”. Samale küljele on mahtunud veel linnapea lugu sellest, kuidas Tallinna eelarve seab eesmärgiks kõigi linlaste heaolu.

Pirita linnaosavanem Enno Tammgi on saanud lehe esiküljele. Teiselt küljelt vaatab taas vastu linnapea ja sõna-sõnalt sama artikliga, mis Kesklinna leheski.

Kristiine vanem Mihhail Korb on pildil nii Kristiine lehe vene- kui ka eestikeelses osas.

Linnapea nõunik Kaido Padar märgib, et linnaosa elanikul on õigus teada, kes on linnaosa juht, aga kindlasti ei peaks seda tutvustust tegema mitmel leheküljel.

“Täna õhtul (esmaspäeval) linnaosajuhtidega kohtumisel võtame teema kindlasti päevakorda,” lubab Padar.